Bestill time med SMS

Send til 2097:

DYRØY fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

DYRØY 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Legevakt

Hvis du har behov for legehjelp når legekontoret i Dyrøy og Sørreisa er stengt og behandling av sykdommen/skaden ikke kan vente til neste arbeidsdag, må du kontakte Finnsnes interkommunale legevakt på

116 117

(uttales «hundre og seksten – hundre og sytten»).

Brukerne kommer da automatisk til legevakten på det stedet de oppholder seg, uansett hvor i Norge de ringer fra. Nummeret er gratis og fungerer både fra fasttelefon og mobil.

Etter innføring av nytt nødnett i 2017 er direktenummer til legevakt endret til 77 85 09 70. Dette kan benyttes dersom du befinner deg i ett annet legevaktsdistrikt, og vil komme i kontakt med Finnsnes interkommunale legevakt.

Oppgavefordeling mellom fastlege og legevakt er ikke endret. Legevakta skal fortsatt bare brukes til øyeblikkelig hjelp som ikke kan vente, og egen fastlege ikke er tilgjengelig.

Fastlegen eller fastlegekontoret du hører til er din hovedkontakt inn i helsevesenet. Hvis det er mulig, bør du alltid ringe fastlegen først - også ved behov for øyeblikkelig hjelp.

Besøksadresse til Finnsnes interkommunale legevakt

 Når du trenger legehjelp: Hvem skal du ringe?

Når skal du ringe legevakta?

Legevakta er et tilbud til deg som får akutt sykdom eller skade som ikke kan eller bør vente til neste dag.

Når du ikke skal ringe legevakta?

Legevakta er en beredskapsvakt og der er derfor helt nødvendig at det opprettholdes kapasitet til å yte hjelp når det står om liv. Personell på legevakta har ikke kapasitet til å prioritere: