Bestill time med SMS

Send til 2097:

DYRØY fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

DYRØY 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer
Viktig informasjon om Koronaviruset

Laboratorium - prøvetaking og opplysning om prøvesvar

Lab'ens åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: kl 0830-1130 og 1230-1430. 

Torsdag: kl 1000-1130 og 1230-1430 (Sørreisa).

Dersom behov for prøvetaking før kl 0830, må det avtales på forhånd med hjelpepersonellet.

Siste frist for å trekke kølapp for prøvetaking før lunsj er før kl 1130, og siste frist for å trekke kølapp for prøvetaking før arbeidsdagens slutt er kl 1430. 

Spirometri (lungefunksjonsprøve), 24 timers blodtrykk, sukkerbelastning og kontroll-EKG avtales på forhånd med sekretær.

 

SVAR PÅ PRØVER:

BLODPRØVER: Som hovedregel tar legen kontakt kun når et prøvesvar trenger oppfølging. Legen vil i så fall ta kontakt enten via e-kontakt på helsenorge, eller via brev eller telefon. Det tar som oftest 1 uke fra prøven er tatt til vi får prøvesvaret og så kan det ta 1-2 uker i tillegg før legen har anledning til å ta kontakt. Det vil si at hvis du ikke har hørt noe i løpet av 2-3 uker, så var prøvesvaret ditt etter all sannsynlighet normalt.

 

RØNTGENSVAR: så snart legen har fått svaret fra sykehuset (kan ta 1-2 uker), så kontakter legen deg via e-kontakt på helsenorge, eller via brev eller telefon.

 

KREFTPRØVE FRA LIVMORHALS: så snart legen har fått svaret fra sykehuset (tar normalt 4-6 uker), så kontakter legen deg via e-kontakt på helsenorge eller via brev eller telefon dersom prøvesvaret er unormalt. Er prøvesvaret normalt, hører du normalt ikke noe.

 

Vi har dessverre ikke anledning til å sende ut prøvesvar via SMS da man ikke kan sende pasientsensitive opplysninger via mobilnettet. Vi håper dere har forståelse for det.